EUR    |   RSD    |  KM           Prijava   |  |    Registracija   |  Kontakt  |  Pomoć  |  O nama
 
ÄIVOTINJE
Pisac:  Grupa autora

Izdavač:  Mladinska knjiga

ISBN:  9788684213541

Broj stranica:  625

Format:  31cm

Povez:  Tvrdi

Pismo:  Latinica

Godina izdanja:  2007

Mjesto izdanja:  Beograd


Cijena:92.80  €
Sa popustom: 83.52 €
   

Čudesno carstvo ×ivotinja o×ivjeće pred vašim očima u ovoj knjizi koju ćete godinama čitati sa istim ×arom! Enciklopedija Äivotinje je oda raznolikosti, ljepoti i bogatstvu svijeta ×ivotinja u vrijeme kada sa planete Zemlje nestaju mnoge vrste ×ivih organizama. Uz mnoštvo vrhunskih fotografija i zanimljivih tekstova predstavljamo vam preko 2 000 vrsta ×ivotinja, od dobro poznatih koje svakodnevno srijećemo pa sve do krajnje rijetkih koje je vidjelo svega nekoliko ljudi. Tu je i niz novih priloga svjetskom katalogu ×ivotinja: novootkrivene vrste majmuna, treća vrsta slona, rijetke vrste kitova, sve do sićušnih, malo poznatih grupa beskičmenjaka i liste kritično ugro×enih ×ivotinja.

Knjiga je namijenjena malim i velikim ljubiteljima prirode, stručnjacima i radoznalcima. Dragocjena enciklopedija jedinstvena na našem tr×ištu- knjiga uz koju ćete naučiti puno toga, uz koju će se promijeniti vaš pogled na svijet.

BOGATSTVO BOJA I PRIZORA
Izuzetna, jedinstvena kolekcija originalnih fotografija ×ivotinja u njihovom prirodnom staništu, uključujući i nagrađivane portrete i slike rijetkih vrsta, snimljene kamerom profesionalnih fotografa nakon višemjesečnih istra×ivanja. Enciklopedija Äivotinje dolazi sa čak 5 000 fenomenalnih fotografija u kojima ćete beskrajno u×ivati i diviti se ljepoti prirode i ×ivog svijeta.

DA NIŠTA NE PROPUSTITE
Na kraju knjige nalaze se iscrpan pojmovnik u kojem se tumače zoološki i tehnički pojmovi koji su korišćeni u knjizi i indeks, koji vam omogućava brzo pretra×ivanje. Svaki od opisa donosi očaravajuću priču o vrsti kao i kartu rasprostranjenosti i fotografiju u boji, čak i za najređe ×ivotinjske primjerke. Ilustrovana enciklopedija Äivotinje će biti sjajan pratilac tokom svih istra×ivanja ×ivotinjskog svijeta i prava riznica znanja.

STRUKTURA ENCIKLOPEDIJE
Knjiga je podijeljena u tri glavna dijela, od kojih svaki sistematično objašnjava obilje ×ivotinjskog svijeta na jednostavan i svakom pristupačan način.

 

 
 
Komentari čitalaca            -          Ostavi komentar